Вопрос посетителя 'Лідія' №60082

 
Лідія, м.Львів

Вопрос:

Доброго дня.
У мого чоловіка паропроктит.
1 раз його оперували серпенеь 2010 року
2 раз 27 грудня 2011року.
Виписали 17 січня 2012р. Ще місяць ходив на перевязки. Одна дирочка загоїлася, другу лікар рекомендував мазати ще приблизко місяць йодом.
18 квітня 2012р. чоловік відчук ніби то йому волог о з цієїдирочки, ватною паличкою попробувала витирти це і на кінчику ватног тамону було кровяне виділення. Звернулися до лікаря. Висновок утворення нориці. Чоловік приблизно 1 місяць, але через 2,3 дні ходив ще на перевязки. 01.06.2012р. ми були на консультація у нашого лікаря- виділень немає. Каже що рана затянула і оперативного втручання по висіканню нориці наразі не треба, вразі якщо би закровянило, або інші проблеми звертатися.
Прошу сказати чи може так бути, і чи потрібно оперативне втручання по висіканні нориці.
Дякую

Ответ:

Добрий день пані Лідіє. Важко відповісти на ВАше запитання заочно. Для адекватної, корректної відповіді необхідний очний огляд. Однак, якщо говорити в цілому, то виділення крові та гною із ділянки післяопераційного рубця можуть свідчити про рецидив нориці. Якщо це так, то можливо і буде потрібне повторне оперативне втручання. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.