Вопрос посетителя 'Галина' №173112

 
Галина, Херсон

Вопрос:

Доброго дня! Мала проблему з дизбактеріозом, запори...користувалася клізмою кожного дня, на протязі року, що порадите щоб відвикнути? І чи може клізма призвести до раку кишечника? Яку процедуру треба провести щоб перевіритись?

Ответ:

Добрый день, Галина.
В Вашем случае необходима консультация проктолога, доктор проведет исследования и поставит диагноз.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Доброго дня, Галино.
Якщо ви хочете виключити наявність пухлини товстої кишки, то вам треба звернутись до проктолога. Почати варто з ректоскопії (це дослідження проводить проктоллог), якщо буде необхідно, вам призначать колоноскопію (це дослідження проводять ендоскопісти).
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Використання очисних клізм до раку кишечника призвести не може, але проблему закрепів потрібно вирішувати.
Зверніться до специалістів.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


