Вопрос посетителя 'лена' №108062

 
лена, Белгород

Вопрос:

Здравствуйте, мне 41 год. У меня второй год периодически зудит анальное отверстие и вокруг него. Крови нет, ничего не болит, в туалет хожу нормально. Пила 3 таблетки пирантела, целую упаковку свечей анузола вставляла, соблюдаю гигиену. А все равно чешется ( вечером и ночью) , особенно если вытираюсь туалетной бумагой или после принятия душа вытираюсь полотенцем. Спасибо!

Ответ:

Здравствуйте, Елена.
Причин для перианального дерматита множество: это не только глистные инвазии (которые вы уже лечили), но и бактериальные, вирусные, грибковые поражения кожи, аллергические дерматиты и еще около 70 дерматологических заболеваний.
Вам нужно сходить на консультацию к проктологу. чтобы исключить проктологические заболевания, сопровождающиеся зудом (запущенный геморрой, свищи прямой кишки, воспалительные заболевания прямой кишки и т.п.). Судя по описываемым вами симптомам, таковых у вас нет.
Поэтому вам нужно найти грамотного дерматолога, который вас обследует и полечит. Как показывает опыт, такое лечение очень эффективно.
1 Да Вы считаете ответ полезным?
ВАСИЛЬ, ЧЕРНІВЦІ

Вопрос:

Доброго дня!!!В мене коротке питання....гемарой рідко....але буває....я зранку відчув ніби невеликий кусочок кишки на поверхні в вигляді видутої гульки......купив в аптеці простий припарат АНУЗОЛ....це добре чи ні???

Ответ:

Доброго дня, Василю.
Те, що ви описуєтє, нагадує тромбований зовнішній гемороїдальний вузол.
Анузол - не самий підходящий препарат. Краще купіть в аптеці мазь Гепатромбін-Г. Якщо в продажу її немає, то підійдуть Прокто-Глівенол або Долопрокт.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Добрий день Василь. З найбільшою ймовірністю можна зтверджувати, що у Вас має місце тромбо (запалення) гемороїдального вузла. Якщо Ви вже придбали анузол, то можна спробувати його використовувати. Однак є більш дієві мазі і свічки. наприклад Ви можете спробувати "Троксевазінову" мазь або мазь "Гепатромбін Г" - ці мазі використовувайте 10-14 днів, а далі потрібно їх буде змінити на "Проктоглівенол" або "Постерізан".
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Крім мазей та свічок Я би рекомендував приймати таблетовані препарати - "Нормовен" або "Флебодіа". Вони прискорять Ваше одужання. Крім цього було б доцільно відвідати кваліфікованого проктолога. Що таке проктологічний огляд, як правильно до нього підготуватися, а також які є сучасні методи лікування такого захворювання, як хронічний геморой Ви можете знайти на сайті www.vrach-proctolog.com.ua. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


