Вопрос посетителя 'Ігор' №219391

 
Ігор, Київ

Вопрос:

Доброго дня. Моя донька носить контактні лінзи (торичні для астигматизму). Питання: чи вплине на здоров'я та якість зору, якщо взяти лінзи з трохи іншим показником по вісі (Оси) - 150 замість 140, які нам треба. Просто зараз в Києві відсутні лінзи потрібної вісі. Дякую.

Ответ:

Доброго дня, Ігор. Тут все індивідуально. Деякі люди дуже чутливі до зміни осі навіть на 5 град. А деякі і зміну в 10 гран. сприімають нормально. Також і кожне оо може сприймати це по-своєму. Вихід один - пробуйте))
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


