Вопрос посетителя 'Надія' №208573

 
Надія, Обухов

Вопрос:

Чи можливо зробити МРТ голови якщо 4 роки потому було проведено заміну хрусталика хрусталик має назву Лінза інтраокулярна однокомпонентна... AcrySof

Ответ:

Доброго дня, Надіє. Наявність в оці штучного кришталика не є протиопоказанням для проведення МРТ.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Доброго дня! МРТ після імплантації вказанної Вами лінзи можливе.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2021. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


