Вопрос посетителя 'Ольга' №207106

 
Ольга, Кропивницький

Вопрос:

Доброго дня.Був поставлений діагноз "Ішемічний набряк зорового нерву правого ока" "Макулярний набряк сітківки правого ока".Після проведення лікування, лікар пропонує зробити укол препарата "Айлія". Чи при моєму діагносу це доречно? Чи потрібно відмовитись?

Ответ:

Доброго дня! Заочно коментувати тактику лікування некоректно. Якщо Ви не довіряєте спеціалісту, зверніться за консультацією до іншого лікаря.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2021. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


