Вопрос посетителя 'Зоряна' №200710

 
Зоряна, Тернопіль

Вопрос:

Добрий день мені недавно зробили операцію халязіон верхньоі повіки правого ока. Операція пройшла успішно, шви зняли. Але на повіці все таки видно шрами вони розійдуться, чи знову буде потрібне хірургічне втручання. Бо складається таке враження що операція не вирішила даноі проблеми. Дякую за відповідь.

Ответ:

Доброго дня! Заочно відповісти на Ваше питання неможливо. Покажіться повторно лікарю, який проводив опрацію.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


