Вопрос посетителя 'Ярослава' №199980

 
Ярослава, Ужгород

Вопрос:

Доброго дня,в мене на одне око діагноз амбліопія лікарі призначили для корекції(щоб не виникло косини ) +0.5 і целіндр +0.75 десь рік тому,а сьогодні в іншого лікаря для корекції написано+1 і целіндр -1,можлива зміна целіндрра?

Ответ:

Шановна Ярослава. призначення більш сильного циліндра може бути виправдане для максимальної корекції слабшого ока. Більш конкретна відповідь можлива після очної консультації офтальмолога з проведенням циклоплегії. Бажаю здоров"я!
0 Да Вы считаете ответ полезным?
VU, Greenleigh

Вопрос:

Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you
are just extremely magnificent. I really like what
you have acquired here, certainly like what you're saying
and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to
keep it sensible. I cant wait to read much more from you.
This is actually a tremendous site.

site (Eve)
http://georgebush.exblog.jp/

Ответ:

Доброго дня! У даному випадку рецепт на окуляри відрізняється, тому що виконана траспозиція циліндру (зміна знаку «+» на «-», і врахована вісь астигматизму). Мова не йдеться про суттєву зміну. Якщо у Вас амбліопії, окуляри мають виписати за даними розширеної зіниці (умови циклоплегії).
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


