Вопрос посетителя 'Юлія' №196937

 
Юлія, Львов

Вопрос:

Доброго дня, якщо робила діагностику очей і показано окуляри -0,5 ліве і -1 праве. Проте при них бачу лише 80-90%. А окуляри -0.75 і -1.25 засильні і від них болить і крутиться голова, то краще терпіти і звикати чи носити -1?

Ответ:

Шановна Юлія, раджу Вам пройти обстеженні в спеціалізованій офтальмологічній клініці. Спеціаліст вточнить оптичні показники, можливо , причина в надмірному напруженні акомодації. Бажаю здоров"я!
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Шановна Юліє! В окулярах Вам має бути комфортно, перекорекція викликає втому очей.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


