Вопрос посетителя 'Христина' №60424

 
Христина, Львів

Вопрос:

Доброго дня! В мого сина (2,5 тижні) висипка на голові з гнійниками. Лікар порадила зеленку і Аугментин. Підозра на стафілок. інфекцію. Яка Ваша думка? Чи можна такій малій дитині приймати антибіотик? І чи могла я заразити ще в утробі дитинку. У мене був підвищений показник на Уреоплазму. Дякую.

Ответ:

Если есть гнойные высыпания, то антибиотик необходим. Уреаплазма не причем.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Христина, Львів

Вопрос:

Дякую Вам велике за відповідь.)Буду давати дитині і надалі. А яким чином дитина могла заразитись цією інфекцією. ???

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


