Названо найшкідливішу для здоров'я спини позу для сну

Вернуться к списку
08 января 2024
фото - Сон
Експерт з корекції постави назвав сон на животі найшкідливішим для спини.

Як повідомляє видання Daily Mail, експерт із корекції постави Джеймс Лейнхардт запевняє, що найшкідливішим для здоров'я є сон, лежачи на животі.

Лейнхардт закликав людей перестати спати в цій позі, особливо з підтягнутим до живота коліном і руками, покладеними по обидва боки подушки, оскільки це серйозно збільшує навантаження на все тіло й особливо на спину та шию.

«Лежачи в цій позі, ви не просто повертаєте шию, ви вивертаєте її. Ви стискаєте хребці, через що у вас пробігають мурашки по шкірі й виникає біль у шиї та спині», — пояснив фахівець.

Як здоровішу альтернативу сну на животі Лейнхардт назвав позу на боці. При цьому він рекомендував підкладати одну подушку між колінами та притискати другу до грудей протягом ночі. На думку фахівця, це дозволить уникнути звичного перевертання на живіт уві сні та згинання ноги в коліні.

О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.