Lerik
![]() Новичок
Плануєте свою відпустку або просто хочете відпочити від робочої рутини? Туристична агенція АНЕКС Тур пропонує Вашій увазі великий вибір напрямків для якісної відпустки, професійні менеджери завжди готові проконсультувати з усіх питань та підібрати тур з урахуванням переваг та планованого бюджету.
АНЕКС Тур - гарантія гарної відпустки та маси яскравих вражень та позитивних емоцій. |
nino
![]() Новичок
Я чомусь от реально завжди панікую, коли потрібно обирати для себе місце відпочинку
|
Vra4
![]() Новичок
Я можу розповісти який нещодавно мені подарували відпочинок друзі та колеги. Реально не очікував, що мене можна ще чимось здивувати в Карпатах, та виявляється можна! Адже там - карпатські чани
|
Gylinara
![]() Новичок
Мне интересно: о каком отдыхе можно говорить, если в стране сейчас идет война и реально непонятно когда это все закончится? Вы вот тут новости Украины
|
Soika
![]() Новичок
Девушка, Вы не правы. Понятно, что в стране у нас сейчас происходят просто страшнейшие события, но не смотря на это все же хочется немного передохнуть, чтоб переключиться. Не слышать сирен, не смотреть в темные окна... Я тоже думала, что не стоит никуда выезжать, но в один прекрасный момент поняла, что жизнь у меня одна и я у себя одна. По этому приняла решение на новогодние праздники отправиться в свои любимые Карпаты. Тут предложили очень интересный тур - встретить Новый Год 2023 в Карпатах
|