Семейная медицина

Названо шість ефективних способів знизити холестерин 10 января Підвищений рівень холестерину не виявляється в організмі, тому дізнатися про це ви зможете лише за допомогою аналізу крові. А знизити показники холестерину допоможуть лише шість кроків. Медики назвали найкращий засіб для покращення пам'яті 09 января Дослідження провели на добровольцях віком від 60 до 85 років Названі зовнішні ознаки, які вказують на проблеми зі здоров'ям 08 января Наукові співробітники розповіли, що за станом ротової порожнини можна визначити загальний стан здоров’я організму. Чому виникає головний біль на зміну погоди 04 января Кава – підступний напій Медики з’ясували, що морозиво підвищує рівень інтелекту 03 января Японським дослідникам вдалося встановити, що вживання морозива на сніданок покращує когнітивні здібності людини. Лікарі розповіли, як продовжити молодість 02 января Можливість залишатися молодою цікавить усе більша кількість жінок. Які хвороби можна визначити, лише глянувши на людину 24 декабря Лікар розповів, які проблеми зі здоров'ям можна дізнатися за зовнішніми ознаками. Чому не варто знімати стрес покупками 22 декабря Зі стрес-шопінгом точно стикався кожен. Лікарі назвали найкращі напої для травлення 20 декабря Дієтологи поділилися найбільш популярними. Про яку проблему зі здоров'ям говорять холодні руки 19 декабря Лікар-невролог попередив, що холодні руки можуть бути ознакою серйозних проблем зі здоров'ям. Лікарі дали поради як позбутися болю у шиї 18 декабря Доктор Комаровський рекомендує лікувати біль у шиї рухливістю. Медики виявили властивості горіхів, які сприяють довголіттю 17 декабря Дослідження школи охорони здоров'я Гарварда показали, що буде, якщо щодня перекушуватиме горіхами/ Продукти, які допоможуть запобігти передчасному старінню 16 декабря Виявляється, що продукти, які продаються в звичайному магазині, можуть допомогти залишатися молодим довше. Як зрозуміти, що у вас дефіцит йоду в огранізмі 14 декабря Дефіцит йоду в організмі людини цілком можливо заповнити за допомогою певних продуктів. Названі три незамінні продукти після 60 років 12 декабря Близько 80 відсотків літніх людей "не дотримуються правил здорового харчування". Чим небезпечна нестача солі в організмі 09 декабря Багато радять безсольові дієти, однак варто повністю відмовитися від солі? Чим це загрожує для організму? Медики попереджають про небезпеку процедури очищення вуха ватяними паличками 07 декабря Американські фахівці з Американської академії отоларингології провели статистичні дослідження і прийшли до висновку Поради для боротьби з безсонням 05 декабря Деяким людям заснути дуже складно. Цей простий спосіб активізує роботу мозку 04 декабря Відмінною профілактикою такого неприємного явища, як зниження когнітивних функцій, є кімнатні рослини. Медики назвали три найнебезпечніші для мозку напої 03 декабря Велика кількість спиртного негативного впливає на роботу головного мозку. Це відомо давно.
3
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.