Семейная медицина

На високий холестерин вкажуть дві незвичайні ознаки 13 марта Холестерин необхідний організму для правильної роботи імунної, нервової та травної систем. Лікарі назвали найбільш простий спосіб продовжити життя 12 марта Нова робота канадських дослідників показала: продовження життя людини – в її руках. Названі найкращі народні рецепти для лікування хворих суглобів 11 марта Покращити здоров'я суглобів можна в домашніх умовах. Лікар назвав сім звичок для довголіття 06 марта Ці звички можуть бути одним з найкращих інструментів проти старіння. Лікарі назвали продукт для очищення печінки від токсинів 05 марта Вони пропонують використовувати для цих цілей родзинки. Названі натуральні засоби для боротьби з ожирінням печінки 04 марта Ряд деяких натуральних засобів ефективний в боротьбі з ожирінням печінки. Лікарі розповіли, чому з'являються заїди 29 февраля Внутрішні порушення можуть сигналізувати про себе появою заїд. Лікарі дали поради, які допоможуть знизити тиск 28 февраля Фахівці розповіли про чотири способи, які дійсно можуть допомогти в зниженні тиску. Лікарі назвали засоби для лікування сухого кашлю 27 февраля Вилікувати сухий кашель можна в домашніх умовах. Як позбутися від гикавки в домашніх умовах 23 февраля Набридло ікати? Медики назвали найпопулярніші міфи про бронхіт 21 февраля Корисні поради як вилікувати бронхіт, а також вся правда і міфи про цю хворобу. Лікарі дали дієві поради як боротися з безсонням 20 февраля Глибокий сон вночі — це основа нормальної мозкової діяльності та запорука хорошого настрою протягом всього наступного дня. Лікарі довели, що брехня шкодить здоров'ю 19 февраля Дослідники зі Сполучених Штатів Америки прийшли до висновку, що часто люди, які брешуть, піддають свій організм величезної кількості хвороб, які можуть з'являтися одна за одною. Перші ознаки, що вказують на проблеми з печінкою 17 февраля Печінка – життєво важливий орган, виконує такі функції, як очищення крові, участь у процесі травлення, боротьба з інфекціями і багато іншого. Як вилікувати застуду за один день 14 февраля Після теплого, навіть я б сказала спекотного літа настає осінь, за нею зима. Це такі часи року, в яких підхопити застуду дуже легко. Нічні симптоми, які попереджають про серцевий напад 12 февраля Медики рекомендують особливо уважно ставитись до змін. Названі звички, які наближають старіння 11 февраля Іноді призводити до пришвидшення старіння може зайвий перфекціонізм. Про яке серйозне захворювання можуть попереджувати судоми у ногах 09 февраля Виникнути подібні спазми можуть будь-якої миті. Лікарі пояснили, чому в холоди важливо контролювати тиск 08 февраля Вимірювати тиск медики рекомендують хоча б двічі на день, і записувати результати. Як пережити непогоду без головного болю 07 февраля Лікар пояснив, що робити, якщо у похмуру погоду болить голова.
1
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.