Женские заботы

Недосипання може стати причиною раку молочної залози 18 марта Поганий сон підвищує ризик розвитку раку молочної залози, попереджає нове дослідження вчених з Університету Мічигану. Названі гормони, які допоможуть зберегти молодість 16 марта Гормони відіграють дуже важливу роль у нашому організмі, хоча вони не помітні оку. Гарне волосся, здорова шкіра, блиск в очах, міцний скелет і кістки — на все це впливають гормони. Які звички сильно старять жіноче обличчя 07 марта Важливо позбувати звичок, які нас зістарюють. Лікарі назвали причини появи спазмів у животі 29 февраля Спазми в животі можуть виникати в осінню пору. Три ознаки раку яєчників, на які не звертають увагу 25 февраля Симптоми раку яєчників часто не беруть до уваги, це підтверджує лікарська практика. Названі найкорисніші вітаміни для жіночого здоров'я 18 февраля Жіночий організм потребує багато вітамінів. Названы самые полезные продукты для женщин 11 февраля Ученые из Медицинского факультета Лавала доказали, что потребление кальция помогает успешному похудению при помощи диет и способствует поддержанию здоровой массы тела. Названі небезпечні наслідки схуднення для жінок 10 февраля Лікар Каміль Бахтіяров закликав жінок відмовитися від активного схуднення. Як стрес впливає на організм жінки 08 февраля Іноді стресові переживання можуть навіть провокувати рак. Названа ягода, яка не дає жінкам старіти 07 февраля Речовини, які у чорниці, уповільнюють процеси старіння організму. Лікар розповіла, як жінці готуватись до старіння 06 февраля Про процеси старіння у жіночому тілі розповіла імунолог Марина Ар'єва. Лікарі дали поради для підтримки балансу гормонів в організмі 05 февраля Емоції можуть впливати на гормональний фон. Медики розповіли, як вживання кави впливає на розмір жіночих грудей 04 февраля Дослідження шведів. Названі перші симптоми раку яєчників 01 февраля Вчені з Центру вивчення раку в Філадельфії розповіли про симптоми, які повинні стати тривожним сигналом для жінок і приводом для візиту до лікаря. Жінки, які найбільше схильні до раку 29 января У процесі досліджень вчені намагалися знайти зв'язок між онкологією у жінок та прийомом контрацептивів. Медики назвали ознаки інфаркту у жінок 24 января Інфаркт у жінок часто сприймають за інші стани через симптоми. Як позбутися целюліту в домашніх умовах 28 декабря Целюліт…. І салони краси не допомагають. Лікар розповів про вплив стресу на жіночий організм 19 декабря Іноді стресові переживання можуть навіть провокувати рак. Медики розповіли, фарба для волосся загрожує раком грудей 11 декабря Американські вчені спостерігали за жінками у віці від 20 до 75 років. Як самостійно обстежити молочні залози 29 ноября Про самообстеження раку грудей - читайте у матеріалі.
1
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.