Вопрос посетителя 'оксана' №30394

 
оксана, львів

Вопрос:

Добрий день. Скажіть будь-ласка, ВПС і пролапс митрального клапана може бути одночасно? Чи це 2 різні хвороби? Якщо так, то що потрібно робити? Буду дуже вдячна за допомогу.

Ответ:

Добрий день, Оксана. Може. ВПС, чи по українськи вроджена вада сердця, може бути дуже різною, і в залежності яка, таке і лікування. Пролапс мітрального клапана, якщо не має значної регургітації (зворонього току крові) не потребує лікування.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
оксана, львів

Вопрос:

як узнати яка у мене вроджена вада серця та чи не має значної регургітації?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


