Вопрос посетителя 'Наталія' №193640

 
Наталія, Івано-Франківськ

Вопрос:

Доброго дня. Така ситуація: ми з чоловіком плануємо завагітніти,але певний час в нас не виходило( 4-5міс.) Недавно на фолікулометрії побачили,що фолікул дозрів на 25-26 д.м. циклу. Того ж м.циклу в мене була затримка 10 днів, тест я робила на 5-ий день затримки,він був негативним. На огляді лікар на узд побачила жовте тіло розміром 24 мм, і сказала що це кіста жовтого тіла. Призначила вагінально прогрестерон. Хоча я себе погано не відчувала аж так ,просто була затримка,тошнило, були ниючі,тягнучі болі низом живота.Через днів 3-5 після прийняття прогрестерону почались місячні, але кров була дуже яскраво червона,вони були рясними, і на 3-ій днь зявились якісь згустки ніби мясо.Такого в мене ще не було.І після цього наступні місячні почались на тиждень швидше...Пройшло 2 дні і знов зявились якісь кровянисті виділення,які тривали 2 дні... Наскільки розумію був якийсь збій. Скажіть будь ласка це було правильно прийняте рішення,чи можливо то могла бути вагітність???!! Наперед дуже вдячна!!!

Ответ:

ЛЮБЫЕ «неправильности» с менструальным циклом – убедительный повод для СРОЧНОГО посещения гинеколога. Догадки, теоретические рассуждения, поиски диагноза в Интернете непродуктивны, а попытки самолечения недопустимы и могут быть опасными.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


