Вопрос посетителя 'Світлана' №73569

 
Світлана, Ровно

Вопрос:

Доброго дня.У мене зоб2ст.Я.зробила УЗД щитовидної золози.
Об"єм правої долі 15.20см.куб.
об"єм лівої долі 4.29см.куб.
Сумарний об"єм 19.49см.куб.
перешийок 4.3мм.непотовщений.Загальний розмір вузлів 32+20мм.Ліва доля щитовитки в нормі.
Здала аналізи на гормони щитовитки.ТТГ 0.809 мкОд/мл , ТИРОКСИН ВІЛЬНИЙ 1,04 нг/дл Тиреоглобулін 83,0 нг/мл .Кальцитонін 6,53 пг/мл. Антитіла до тиреопероксидази 18,00 Од/мл.
Врачі говорять робити операцію по видаленю правої долі щитовитки.
Скажіть будь ласка чи можна вагітніти в такій ситуації при таких результатах?

Ответ:

Здравствуйте Светлана! Вам надо восстановить функцию щитовидной железы, а потом уже беременеть.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


