Вопрос посетителя 'Валерія' №643

 
Валерія

Вопрос:

Добрий день!
Мене мучать такі питання:
1)Як впливає папілома вірус(високоонкогенний)на розвиток плоду?
2)чи можливе зараження дитини цим вірусом під час пологів( через родові шляхи)?
3)чи можни годувати груддю?
Заздалегіть дякую.Валерія

Ответ:

Шановна Валерія, папіломавірус (ВПЧ) як і інші вірусні інфекції можуть викликати різні проблеми, однак не обовязково, що вони виникнуть саме у Вас. Груддю годувати можна і потрібно.А ось під час пологів інфікування дуже часте, після цього у дитини може виникати(знов таки, не обовязково) папіломатоз дихальних шляхів, однак при адекватному веденні вагітності і при своєчасних профілактичних заходах сподівайтесь на краще.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


