Вопрос посетителя 'Наташа' №193643

 
Наташа, Полтава

Вопрос:

Доброго дня!Пройшла УЗД обстеження органів малого тазу, результати: дата останніх місячних 20.05.18 р. Матка в положенні anteflexio, межі чіткі, контури рівні, довжина 49 мм, попередньо-задній 32 мм, ширина 47 мм, м-ехо товщина 3 мм. Правий яєчник довжина 20 мм, товщина 9 мм. Лівий яєчник: ахеногенне утворення 55*50*54 мм, ахеногенне утворення 52*40*45 мм, визначається гетерогенне утворення 35*25*33 мм. Заключення: кіста лівого яєчника. Злуковий процес органів малого тазу.
Обстеження на кріслі: кіста болюча і за словами лікаря стінки її щільні.
Призначення лікаря: свічки Діклосейф 1 раз вдень( 3 дні) ректально, Серрата 1 таблетка 3 рази в день (7 днів), мазь Троксевазин на тампон в піхву 10-14 днів. Чи дійсно вона може розсмоктатися після даного призначення, чи все ж таки єдиний вихід оперувати?

Ответ:

Заочні міркування не є продуктивними. Серрата і мазь до піхви не мають сенсу
2 Да Вы считаете ответ полезным?
Галина, Тернопіль

Вопрос:

Доброго Дня! Минулого місяця були місячні з 12.05 по 16.05.Цього місяця місячних немає.Робила тести на вагітність, показали одну полоску.Груди болять, як на місячні.Чи можу я бути вагітною, чи це гормональный збій? Цього місяця Дуже фізично працювала.Дякую.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


