Вопрос посетителя 'Вікторія' №175817

 
Вікторія, Львів

Вопрос:

Доброго дня.
Допоможіть будь ласка з порадою,у мене була ендометріоїдна киста 6,5 см її 16.03.2016 лапароскопічно видалено з резекцією лівого яйника,пила рік препарат Ярина+,знову утворилася киста 25 мм.Під час прийому препарату спостерігались значні болі перед і під час менструації,також зміни настрою.Також я здавала онкомаркери яйника з розрахунком виникнення раку-вони підвищені.Лікарі рекомендують родити дитину і видалити яйники та матку,але мені лише 20 років,я б хотіла пізніше,бо ще навчаюся на медика.Лікарю,можливо Ви допоможете,і висловите свою думку,щодо лікування?Дякую

Ответ:

При ендометріозі онкомаркери (зокрема, СА-125) можуть бути підвищені. Принаймні, екстремальна рекомендація "видалити яйники та матку" не є вірною. Зверніться до фахівців вищого рівня, у вашомі місті вони є.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

http://meduniv.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=448&lang=uk
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


