Вопрос посетителя 'Наталія' №181613

 
Наталія, Київ

Вопрос:

Дитині 6 міс. Розвивається добре. На Ехо поставили діагноз ДМШП м'язові тканини 4.2 мм. Чи є надія що до року ця дирочка заросте? І колт робить слідуюче Ехо серцч?

Ответ:

Доброго дня! Якщо серце не збільшене і легеневої гіпертензії немає, то спостерігаємо до 2х років. Чекаємо Вас на консультацію в інституті Амосова - 044 275 61 48.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


