Вопрос посетителя 'Нина' №173133

 
Нина, Винница

Вопрос:

Добрий день! В грудні 2015р. була прооперована, діагноз багатовузловий нетоксичний зоб 2 ст. Щитовидна залоза видалена повністю. Аналізи від 25.01.17р.: ТТГ 4,07. Вага 69 кг, ріст 160 см. Лікар призначив 100 мкг л-тироксина. Протягом року спостерігаю набряки під очима і випуклість очей. Набрякають ноги. Аритмія серця. Порадьте чи правильно приймаю дозу л-тироксина, оскільки стан здоров'я лише погіршується.

Ответ:

Стан вашого здоров'я скоріше за все не пов'язаний з дозою тироксину. ТТГ в нормі чи майже в нормі (дивіться точні межі в бланку результату)
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


