Вопрос посетителя 'Оксана' №190144

 
Оксана, Київ

Вопрос:

Доброго дня. Дитині наразі 1 місяць, всі щеплення поки робили за графіком. Педіатр в поліклініці сказала на наступний раз принести вакцину Пентаксим, щоби зробити щеплення (те, що робиться за графіком в 2 місяці). Вона пояснила, що в поліклініці якісь інші вакцини є, але їхніми треба буде робити аж 3 уколи, а ця включає всі компоненти в одному шприці. Але в інструкції до цієї вакцини вказано, що її можна використовувати дітям з 3 місяців. Підкажіть, будь-ласка, як нам діяти в цій ситуації? Дякую

Ответ:

сколько у ребенка вакцинаций от гепатита В, если ни одной или только одна вакцинация- в этом случае, в 2 месяца, целесообразно делать шестикомпонентную гексаксим или инфанрикс гекса
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Оксана, Київ

Вопрос:

Маємо дві вакцинації від гепатиту та одну БЦЖ. А Пентаксим таки можна використовувати в 2 місяці чи ні? І що тоді краще робити - чекати до 3 місяців чи використати якусь іншу вакцину? Дякую

Ответ:

можна використовувати в 2 місяці, але за наявнсті 2 гепатитів В 1 вакцинацію можна зробити тетраксим (2 міс), другу пентаксим (4міс) і 3вакцинацію гексаксим (6міс)
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


