Вопрос посетителя 'Ольга' №181853

 
Ольга, Львів

Вопрос:

В хлопця статевий герпес, проявляється 1 раз на 3-4 місяці уже 6 років. Чи можна бути спокійною, що я не наберуся цього і будувати стосунки, чи безпечно це для майбутніх дітей?

Ответ:

Молодому чоловікові потрібно проходити протирецидивний курс лікування герпетичної інфекції, імовірність передачі вам без лікування висока . Герпетична інфекція являється одним із основних чинників котрий підвищуює ймовірність невиношування вагітності тому до цього питання необхідно віднестися досить серйозно.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Елена, Киев

Вопрос:

Добрый день! у мужа поставили в платной клинике диагноз - хронический простатит, постоянно болит член. Прописали сумашедшее лечение на неподьъёмную сумму денег для нашей семьи. Какие вы видите возможные варианты лечения - свечи, таблетки?
Елена, Киев

Вопрос:

Добрый день! у мужа поставили в платной клинике диагноз - хронический простатит, постоянно болит член. Прописали сумашедшее лечение на неподьъёмную сумму денег для нашей семьи. Какие вы видите возможные варианты лечения - свечи, таблетки?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


