Вопрос посетителя 'Cвітлана' №74010

 
Cвітлана, Чернівці

Вопрос:

Мені 35 років. 16 років назад у мене стався перелом гомілково/стопного суглобу. На даний період я можу ходити тільки на каблуках 4 см.(з сильними болями та отьоками). Поставили діагноз - післятравматиччний остео-артроз г/стопного суглобу ІІ ст. Призначали лікування, уколи "геалуаль-артро", але не допомогло. Постійно сидіти на знеболювальних не можу, тому що маю проблеми з нирками. Запропонували зафіксувати суглоб під кутом 90 градусів.
Проконсультуйте будь-ласка, що мені робити.

Дякую. Світлана. м. Чернівці.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


