Вопрос посетителя 'Вячеслав' №178909

 
Вячеслав, Київ

Вопрос:

Доброго дня. Мені потрібна консільтація кваліфіковоного травматолога. Мені робили операцію 20 березня 2017 року на ахіловому сухожилку (кіста ахілового сухожилка) оперування пройшло успішно без ускладнень. Після операції я був у гіпсі до 2 тижнів потім на костелях 3 тижні і помаленько розробляв ногу. важко було адаптуватися і привчити ногу ставати правильно тому, що до операції я не звертався 4 місяці затянув. Я не знав навіть що там у мене.. На даний час 15.06.2017 я ходу самостійно і все нормально але є одне але: - мене нога безпокоїть, мені важко розходитися і під-час хотьби мене вона болить у тому сісці де оперували та під пятою лівої ноги. Я радився з лікарем і він казав зменшити навантаження на ногу, вільне, мяке взуття брати.Я так нічого не роблю лише то що 3-4 години на вулиці проводжу. Болить коли ходжу а коли сиджу, лежу то ні. Скажіть будь ласка: - чому вона ще болить? Що мені робити для того?

Ответ:

Шановний Вячеслав !
Заочно неможливо визначити причину болю, у подібних випадках для цього зазвичай потрібен очний огляд та УЗІ (як мінімум). Конт тел 067 408 21 27.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
В'ячеслав, Київ

Вопрос:

Доброго дня! 15 жовтня 2016 року мене раптово почала боліти ліва нога у самій пятці але чи знизу чи в області сухожилка пяточного. Очивидно нічого не видно, ні синця ні шпори - нічого, я не звертався до лікарні 2 місяці думав, що пройде - не пройшло. Я почав ходити по лікарнях хто лише не дивився різні травматологи і висновки були всякі (частковий розрив связки). Зробив УЗД показав частковий розрив врач наклав гіпс 2 тижні результату 0 потім робив коп'ютерну томографію розриву не має лише висновок (спостерігається явища пятнистого остеопорозуі навколо накопичення зайвої рідини). до 20 березня точного діагнозу не було поставлено ніхто нічого не міг встановити. За моєю згодою і остаточним висновком лікаря буде операція 20 березня. Оперування пройшло успішно і висновок (кіста ахілового сухожилка) я 1 місяць був у гіпсі потім мені зняли гіпс і нічого не признали ні фіз-процедур ні якихось припаратив. Я самостійно почав розробляти ногу але з кожним разом буль наростає. Пройшло вже багато часу і зараз 16.10 2017 рік я зробив УЗД (все гараз, нічого там не виявлено) але я нажаль не можу ходити так як ходиться тому що є біль в тому самому місці, на ногу стати це ужас не можу. Через те що я не ходжу так я потрібно мій голеневий м'яз отрофірувався (зменшився) якщо порівнювати із правою ногою то очевидно дуже замітно. Я НЕ ЗНАЮ ЩО МЕНІ РОБИТИ Я МОЛОДИЙ СПОРТИВНИЙ ХЛОПЕЦ Я ХОЧУ ХОДИТИ ПОВНОЦІННО Я ХОЧУ ПОЗБУТИСЯ ЦІІЄЇ ПРОБЛЕМИ. Допоможіть мені. Дякую!

Ответ:

Я вже давав Вам відповідь та контактний телефон.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.