Вопрос посетителя 'Маша' №187905

 
Маша, Івано-Франківськ

Вопрос:

Доброго дня!Мені 27 років, 6 місяців назад мені зробили операцію по висічені нориці та видаленню геморою. Операція пройшла успішно і післяопераційний період теж гарний був. Та по виписці додому постійно відчуваю біль в оперованних ділянках, впродовж всього часу. Кілька разів зверталася до оперуючого лікаря, з цією проблемою, напочатках він дав заключення,що це не -значні тріщини в рубці із-за його нееластичності(призначив Аурубінову мазь(ніби біль зменшилася, але повністю не пройшла.Пізніше його вердикт був, що з часом біль пройде, коли рубець стане все ж таки еластичним.Мене цікавить ряд питань: чи то дійсно нормально, що він болить вже пів року і варто просто чекати, чи це не може бути проявами рецедиву чи якогось ускладнення і накінець чи є якісь обмеження пов'пов'язані з цим (наприклад спорт) Дякую!

Ответ:

Доброго дня,
ваші симптоми не свідчать про рецидив ні геморою, ні нориці. Тим більше, що ваш лікар не знаходить відхилень від норми.
Тривалий післяопераційний больовий синдром спостерігається у близько 10% відсотків пацієнтів. З часом, коли рубці стають більш еластичними, симптоми минають.
Обмежень в плані занять спортом у вас немає.


1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


