Вопрос посетителя 'Іванка' №181391

 
Іванка, Львів

Вопрос:

Доброго вечора. В мене закладене вухо(відчуття дискомфорту власного голосу) і знижений слух. Лікар сказав що є перфорація барабанної перетинки і запальний процес. Мене вухо не болить, виділень ніяких нема. Чи може бути закладеність через це? І коли вона мала б зникнути, коли запального процесу не буде чи коли перфорація затягнеться? Зараз капаю у вухо Отофу і Комбініл дуо, Називін в ніс і п"ю Тигофаст 180.

Ответ:

Шановна Іванка, зверніться з Вашою проблемою до отоляринголога. Бажаю одужання!
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Доброго дня! Вам необхідно звернутися до ЛОР-лікаря (офтальмолог займається проблемами очей).
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


