Вопрос посетителя 'Александр' №183890

 
Александр, Киев

Вопрос:

Доброго дня!
Чи існує імовірність зараження сивілізом чи гонореєю у випадку коли пальці були в геніталій партнерки а потім через декілька хвилин були облизані.
Дякую

Ответ:

В такой ситуации возможность заражения не исключена, но, если партнерша не больна - то Вам не о чем переживать.
В случае необходимости, посетите доктора вместе с партнершей и сделайте необходимое обследование.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Олександр, Київ

Вопрос:

Навряд чи в мене вийде завести її до лікаря. А на рахунок себе то очікуючи поки закінчаться вихідні я в паніці "з'їв" 3гр. азитроміцина за три дні, тож напевно аналізи наразі не покажуть нічого. Підскажи будь ласка як тепер діяти далі? Дякую.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


